Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Thijs kijken Nintendo Direct

Gamekings Redactie 13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren kondigde Nintendo aan dat ze vandaag met een nieuwe Nintendo Direct zouden komen. Natuurlijk waren we (lees: Thijs) helemaal door het dolle heen. Zou de langverwachte Majora’s Mask-remake aangekondigd worden? Of andere dingen waar we al jaren op wachten, zoals een Pokemon-game op de Wii U? Wij weten het niet en Nintendo wel. We willen het weten, dus Nintendo Direct werd vandaag meteen aangeslingerd. De geruchtenmolen draaide overuren op het internet en dat allemaal om wat Nintendo-nieuws. Wil jij weten wat er allemaal gebeurt? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Dennis en Thijs kijken Nintendo Direct’.

Het is altijd spannend als er een Nintendo Direct komt, want behalve goed in games maken, is Nintendo een raar bedrijf. Ze komen altijd onverwachts met toffe en in ieder geval bijzondere shit aanzetten. Vandaar dat het elke keer afwachten is. Zo zat we in de vorige Nintendo Direct onverwachts een Kirby-game voor de Nintendo 3DS. Ook zitten er vaak kleine hints in, zoals ze bijvoorbeeld tijdens een trailer van Mario ineens iets van Zelda lieten zien. Dat houdt het allemaal super spannend, want wie weet zie jij iets wat niemand anders gezien heeft.

Ook deze keer was het dus een complete verrassing wat we konden verwachten. Thijs plaste bijna in zijn broek en Dennis bleef er vrij rustig onder. Wil jij weten hoe ze erop reageerden? Dan ben je dat misschien nu al aan het zien, omdat je deze tekst helemaal niet leest. Als je het niet aan het doen bent, dan kunnen we het je aanraden. Het schijnt namelijk dat Thijs na deze Nintendo Direct geen Nintendo fan meer is. Wat?!
Gamekings Extra: Dennis en Thijs kijken Nintendo Direct

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch