Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Steven over EA Sports UFC

Gamekings Redactie 11/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe trailer van de nieuwe UFC-game naar buiten gebracht. Dennis is groot fan van deze serie, Steven wat minder. Vandaar dat Dennis dan ook even de trailer aan Steven laat zien. Er worden namelijk nieuwe animatietechnieken gebruikt om het realistischer dan ooit te maken. EA Sports UFC verschijnt straks voor de PlayStation 4 en de Xbox One, dus dat het grafisch helemaal in orde gaat zijn lijkt vrijwel zeker. Dennis en Steven kijken overigens ook uit naar de UFC-match van dit weekend tussen Machidi en Mousasi. Hoor de heren over hun passie MMA in deze ‘Gamekings Extra: Dennis en Steven over EA Sports UFC’.

UFC-games zijn overigens niet over een kam te scheren met fighting games. Nee, het zijn sportgames. Dat probeert EA dan ook duidelijk te maken. Zo gaat het meer om de techniek in plaats van het button bashen. Kortom, het is meer simulatie dan arcade. Dennis heeft overigens ook nog een mededeling voor je. Hij vroeg zich af of jullie hem en zijn vrienden even kunnen helpen door via een poll te stemmen. Je doet hem er een groot plezier mee.

Verder kan je dus nog een voorbeschouwing verwachten in deze Gamekings Extra. Steven en Dennis zijn in ieder geval al erg enthousiast voor de komende match. Daarnaast hebben ze de dikke pot van anderhalve week terug ook live gevolgd. Daar hebben ze ook nog het een en ander over te melden. Mocht je dus niet veel van UFC afweten? Check dan deze Gamekings Extra zodat je helemaal op de hoogte bent.

Gamekings Extra: Dennis en Steven over EA Sports UFC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch