Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Pascal over EA Sports UFC

Gamekings Redactie 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een item over UFC, dat kan natuurlijk niet zonder Dennis. Dit keer zit Pascal er echter ook bij, die verrassend genoeg ook fan is van UFC. Ze gaan het samen hebben over de releasedatum van de eerste UFC die door EA Sports wordt uitgebracht. Ook komt er voor de dames een leuke website voorbij waar Pascal voor schrijft. Ben je ook benieuwd naar deze zaken? Kijk dan snel deze ‘Gamekings Extra: Dennis en Pascal over EA Sports UFC’.

Natuurlijk zijn er al vele UFC-games uitgebracht door de jaren heen. Deze werden vanaf 2009 uitgebracht door THQ, en nu is het moment aangebroken dat EA Sports voor het eerst een UFC-game gaat uitbrengen. De releasedatum is bekendgemaakt en dit zal 17 juni worden. Natuurlijk gaat dat niet zomaar gebeuren, want er zit namelijk een supergaaf extraatje bij de pre-order van de game: Bruce Lee! Dan denk je misschien: “Wat heeft hij nou met UFC te maken?” Dat dacht Pascal ook. Dennis lijkt de connectie echter wel te zien. Wat de verschijning van Bruce Lee in EA Sports UFC betekent voor de game, check je in ‘Gamekings Extra: Dennis en Pascal over EA Sports UFC’.

Ook gaan de twee heren het hebben over de website waar Pascal geregeld artikelen voor schrijft. Hij doet dat voor ‘Hoe mannen denken’: een website waar op een leuke wijze wordt uitgelegd hoe wij mannen in elkaar zitten. Eigenlijk een aanrader voor elke vrouw volgens Pascal. Het komt er op neer dat wij mannen vaak heel simpel en praktisch denken, en daar zou menig vrouw wat van kunnen leren.

Velen van jullie zullen het al wel weten. Gisteren is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gamekings van start gegaan op MTV. Voor de mensen die het gemist hebben, maak je geen zorgen! Gamekings zal de hele week herhaald worden. Hier heb je de uitzendtijden: dinsdag om 01:05, donderdag om 23:45, vrijdag om 00:15 en zondag om 00:10. Dus mocht je het gemist hebben, dan heb je genoeg mogelijkheden om het alsnog te checken! Nu is het echter eerst tijd voor ‘Gamekings Extra: Dennis en Pascal over EA Sports UFC’.

Gamekings Extra: Dennis en Pascal over EA Sports UFC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch