Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Melle over de BAFTA’s en 12 Years A Slave

Gamekings Redactie 20/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis en Melle kwamen langs op de redactie en uiteraard konden we ze niet laten gaan zonder te vragen over de uitreiking van de BAFTA Awards. De Awards zijn 16 februari uitgereikt en samen bespreken ze de grote favoriet van 2014. 12 Years A Slave heeft dit jaar meerdere BAFTA’s gewonnen en Dennis en Melle hebben daar natuurlijk een uitgesproken mening over. Wat betekent dit eigenlijk voor de Oscars? Je hoort Dennis en Melle over de BAFTA’s en 12 Years A Slave!

De BAFTA Awards zijn voor iedere filmliefhebber een goed referentiekader voor welke wrede films je nog absoluut moet zien. De nieuwe film van Steve McQueen, 12 Years A Slave, wordt erg goed ontvangen door het publiek en sleept onder andere de BAFTA Award voor beste film binnen.  Het was alweer de 67ste BAFTA Awards waarbij we naast 12 Years A Slave ook American Hustle en Gravity kunnen feliciteren. American Hustle wint in totaal 3 BAFTA Awards en Gravity mocht er wel zes meenemen, waaronder Outstanding British Film. Naast alle grote winnaars van de BAFTA Awards wilden Dennis en Melle het licht schijnen op 12 Years A Slave. De film is 20 februari 2014 te zien in de Nederlandse bioscopen en onze verwachtingen zijn hoog, die van jou ook?

Naast de ongezouten meningen van Melle en Dennis komt ook Leonardo Dicaprio even om de hoek kijken. Daarbij voorspellen de jongens Leo’s kans om eindelijk een Oscar te winnen en kom je erachter waarom de redactie misschien wel binnenkort feest op een zinkend schip viert!┬áDit wil je niet missen dus check deze Gamekings Extra.
Gamekings Extra: Dennis en Melle over de BAFTA's en 12 Years A Slave

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch