Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en JJ maken prijswinnaar ik kijk Gamekings bekend

Gamekings Redactie 09/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week zijn we dan eindelijk met het tweede deel van Gamekings seizoen 14 begonnen en dus hadden we, zoals altijd, de oproep om jouw ‘ik kijk gamekings’-moment te delen en deze via Twitter te tweeten door middel van ‘ik kijk #Gamekings’. De winnaar van afgelopen week wordt bekendgemaakt in deze Gamekings Extra: Dennis en JJ maken prijswinnaar ik kijk Gamekings bekend.

Het nieuwe seizoen zit natuurlijk vol met de tofste (p)reviews en de tofste trips om de vetste games te checken. Natuurlijk check je dit, maar dit kan je ook nog eens een t-shirt opleveren als je actief met ons meedoet. Tweet mee met de ‘ik kijk #Gamekings’-actie om ons op die manier toch nog mee te kunnen genieten met jullie! Wees creatief en scoor je zelf een episch  ‘ik kijk #Gamekings’ t-shirt. Dé enige manier om deze te regelen is door te laten zien dat jij op de meest epische wijze naar Gamekings op MTV kijkt!

Natuurlijk zijn we met z’n allen benieuwd naar de winnaar van afgelopen week, wie zich nu gelukkig eigenaar van het ‘ik kijk #Gamekings’ t-shirt mag noemen. We houden het spannend, want het zomaar verklappen doen we niet. We geven jullie echter wel een hint. De persoon die deze week namelijk heeft gewonnen heeft dit gedaan door een heel vet filmpje te maken. Benieuwd? Check dan deze Gamekings Extra: Dennis en JJ maken prijswinnaar ik kijk Gamekings bekend.

Uiteraard blijft de ik kijk #Gamekings-actie lopen en maak je nog steeds kans op een vet ‘ik kijk #Gamekings’ t-shirt. Check ook de items op Gamekings.tv, want het zou zomaar kunnen zijn dat er een thema aan verbonden is en je extra je best moet doen om te winnen!
Gamekings Extra: Dennis en JJ maken prijswinnaar ik kijk Gamekings bekend

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch