Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Jelle hebben zin in de Gamescom 2014

Gamekings Redactie 06/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamescom 2014, een beurs waar iedereen op zit te wachten en iedereen op de Gamekings-redactie natuurlijk ook! Gisteren hebben Dennis, Jelle en Boris een vooruitblik gedaan op de Gamescom van dit jaar , maar dat is nog niet alles! Dennis en Jelle vertellen alvast in welke games zij het meest zin hebben. Ze vertellen het je ‘Gamekings Extra: Dennis en Jelle hebben zin in de Gamescom 2014’!

Volgende week is het zover, want op 13 augustus begint de Gamescom. We zijn er helemaal klaar voor; lekker gamen tussen zwetende Duitsers en achteraf genieten van een heerlijke braadworst. Er wordt veel gegamed en veel gegeten. De uitgevers hebben allemaal mooie games voor ons liggen, zo worden er verschillende persconferenties gehouden door verschillende uitgevers en hopen we natuurlijk op vette games waar we nog niets of nauwelijks iets van gezien hebben. Wat dit allemaal precies zal zijn, hoor je natuurlijk als eerst op Gamekings.tv. We gaan gewoon keihard de persconferenties livestreamen tijdens de Gamescom 2014, zodat jij niets hoeft te missen en lekker relaxed kunt genieten van de dikste games.

Ook bekijken Dennis en Jelle de lijst met games waarbij ze zeker bij willen zijn. Zo kan Jelle No Man Sky en The Witcher 3: Wild Hunt niet weerstaan en vindt Dennis Bloodborne helemaal geweldig. Vinden de guys ook onaangekondigde games die ze heel graag willen zien en welke titels zullen dit zijn? Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Dennis en Jelle hebben zin in de Gamescom 2014’.
Gamekings Extra: Meer info over de Gamescom

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch