Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Dominique over de PlayStation 4

Shelly van Seventer 21/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl wij allang aan de slag kunnen met de PlayStation 4 is dit aan de andere kant van de wereld nog steeds niet mogelijk. De PlayStation 4 komt namelijk morgen pas uit in Japan, wat vreemd is aangezien Japan normaal gesproken als eerste aan de beurt was als het ging om nieuwe consoles. Het lijkt helaas steeds slechter te gaan met de Japanse game-industrie. Voor Dennis en Dominique is dit het uitgelezen moment om het te hebben over waar deze verandering vandaan komt. Ben jij benieuwd hoe de heren hierover denken? Kijk dan deze ‘Gamekings Extra: Dennis en Dominique over de PlayStation 4’.

Dominique heeft sinds twee weken een PlayStation 4. Hij vertelt hoe de console hem tot nu toe bevalt en welke games hij binnenkort van plan is te gaan spelen. Daarnaast vertelt Dennis nog over games waar hij naar uitkijkt. Zo hoopt hij dit weekend los te kunnen in Thief en hebben de mannen het over hun verwachtingen voor deze game. Waar Dennis nog wel het meeste naar uitkijkt, is de nieuwe Wolfenstein-game, namelijk Wolfenstein: The New Order. Dennis heeft namelijk ook nog een leuk iets ouder nieuwtje over Wolfenstein: Je krijgt namelijk een leuke extra bij de game. Wat dit extraatje is, hoor je in ‘Gamekings Extra: Dennis en Dominique over de PlayStation 4. Ook vertelt Dennis iets over wat je volgende week kunt verwachten op Gamekings.tv.

Ben jij benieuwd hoe Dennis en Dominique denken over de toekomst van de Japanse game-industrie en wil jij weten naar welke PlayStation 4-games zij uitkijken? Begin dan je weekend goed en check ‘Gamekings Extra: Dennis en Dominique over de PlayStation 4’.

Gamekings Extra: Dennis en Dominique over de PlayStation 4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch