Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en David gaan op jacht

Gamekings Redactie 27/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze ‘Gamekings Extra: Dennis en David gaan op jacht’ hebben Dennis en David het over de nieuwe Activision jachtgame Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts. De Cabela’s videogame-reeks is in principe een soort jacht simulator waarbij de speler de mogelijkheid krijgt in de huid van een jager te kruipen en op jacht te gaan. Door de jaren heen zijn er gigantisch veel games onder deze naam uitgekomen, steeds met een ander thema in andere omgevingen en met andere dieren. Er zijn bijvoorbeeld al titels verschenen met een winter-, jungle- en safari-thema.

Toen Dennis vanochtend in zijn mail keek zag hij een bericht van Activision met daarin hun nieuwe game uit de Cabela’s serie, namelijk: Big Game Hunter: Pro Hunts. Genoeg reden voor Dennis om het eens over jachtgames te gaan hebben. Dennis roept David erbij en samen bespreken ze hun affiniteit met jagen en jachtgames.

Daarnaast heeft David een nieuwe Nintendo 3DS game, namelijk: Adventure Time: Hey Ice King! Why’d you steal our garbage?!! Natuurlijk kennen jullie allemaal de TV-serie en de videogames van Adventure Time. De serie volgt het verhaal van de jongen Finn en zijn beste vriend Jake, die tevens zijn adoptiebroertje en een hond is. Jake heeft magische krachten en kan zijn ledematen als spaghetti slierten uitrekken. Het verhaal speelt zich af in het post-apocalyptische ‘Land of Ooo’.

Wil jij meer weten over Adventure Time? Of ben je benieuwd geworden naar Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts? Check dan snel ‘Gamekings Extra: Dennis en David gaan op jacht’.
Gamekings Extra: Dennis en David gaan op jacht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch