Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis checkt Halo: Spartan Assault

Gamekings Redactie 26/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat er tijd is om te gamen. Nu denk je daarbij misschien gelijk aan dikke PC’s, de PlayStation 3 of een Xbox 360, maar Dennis en Martin hebben iets anders in gedachten. Zij gaan namelijk aan de gang op hun tablets! Welke games ze gaan spelen, vertellen ze je in ‘Gamekings Extra: Dennis checkt Halo: Spartan Assault’.

Zoals de titel al een beetje doet vermoeden, gaat Dennis op zijn Surface-tablet aan de gang met Halo: Spartan Assault. De top-down shooter is ontwikkeld door de Nederlandse studio Vanguard Games en is speciaal uitgebracht voor Windows 8 en Windows Phone. Heeft Dennis even geluk dat hij, naast de Surface-tablet, ook nog eens een Windows Phone heeft. In Spartan Assault ga je aan de slag als een Spartan in opleiding op het schip uit Halo 4. In vijfentwintig verschillende missies wordt het verhaal rondom de game verteld en sla jij je door de wereld van Halo heen.

Martin heeft een heel anders soort game voor z’n weekend uitgekozen, namelijk ‘An Alien with a Magnet’. Hierin ben je een alien die in een UFO op zoek is naar zijn huis. Dit moet je echter doen zonder motor, want die is kapot. Gelukkig heb je een magneet ter vervanging, die je gebruikt om aan de verschillende planeten te ‘plakken’. Ondertussen moet je zoveel mogelijk items verzamelen waaronder diamanten en sterren.

Of Spartan Assault het Halo gevoel op weet te roepen en of Martin enthousiast is over An Alien with a Magnet, zie je in ‘Gamekings Extra: Dennis checkt Halo: Spartan Assault’.

Gamekings Extra: Dennis checkt Halo: Spartan Assault

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch