Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De zevende winnaar van het ik kijk #Gamekings t-shirt

Gamekings Redactie 24/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De concurrentie wordt steeds sterker en sterker naarmate de weken vorderen. De inzendingen worden steeds creatiever. De t-shirts daarentegen steeds schaarser naarmate de tijd verstrijkt. Nu moeten we eerlijk zeggen dat we veel meer hadden verwacht van het bikini thema. Het kan natuurlijk zijn dat we net even teveel hebben verwacht van onze kijkers. Desalniettemin hebben we dit keer toch wel een sterke winnaar gekozen die de afgelopen keren net naast het net viste. Hij mag zich met deze foto de zevende winnaar van het ik kijk #Gamekings t-shirt noemen. Gefeliciteerd!

Natuurlijk hebben we voor volgende week een nieuw thema. Volgende week kun je kijken naar de aflevering waarin Martin naar Parijs is vertrokken om daar Watch Dogs te bekijken. Hij kreeg hier een presentatie en boordevol nieuwe informatie over deze nieuwe titel van Ubisoft. Dennis gaat deze aflevering naar Londen, om de nieuwe The Bureau: XCOM Declassified te bekijken. Natuurlijk gaat hij daar niet alleen gamen, maar ook een echt Engelse burger eten. Martin pakt het daarentegen heel anders aan, hij gaat voor de culinaire Franse hapjes en geen Frans bezoek zonder croissant!

Het thema van aankomende week is dus honden door Watch Dogs. Ga op de foto met je hond, kleed hem aan, doe iets geks. Mocht je geen hond hebben, ga dan maar op de foto met je goudvis, misschien kan je die nog een leuk pakje aantrekken. We kijken uit naar jullie volgende inzendingen.

De zevende winnaar van het ik kijk #Gamekings t-shirt

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch