Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Xbox Reveal op de Gamekings redactie

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond is het dan eindelijk zo ver. De tweede next-gen console wordt vanavond gepresenteerd en wij zijn er natuurlijk bij. Vanaf 18:00 uur kun je de Xbox presentatie op de Gamekings redactie volgen via onze De Avond van Xbox livestream. Boris en Skate zullen je een uur van te voren inlichten over alles wat er qua informatie en geruchten binnenkomen. Vanaf 19:00 uur gaan we live overschakelen naar de presentatie en na de presentatie praten we nog eventjes na.

Zoals je kunt zien zijn we druk bezig met het ombouwen van de studio om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Nino, onze technische man, is de hele dag al druk in de weer met kabeltjes, schakelaartjes en gooit met moeilijke woorden waar wij eigenlijk niets mee kunnen. Boris en Martin zijn druk bezig de boel nog even door te spreken voordat we live gaan. Je begrijpt wel dat er een hoop werk aan vooraf gaat voor we een toffe livestream neer kunnen zetten.

De verwachtingen van de presentatie zijn hoog. Microsoft leek nogal ontspannen en zelfverzekerd over hun show. Zouden ze de PlayStation presentatie omver gaan blazen? Welke games gaan we zien? De geruchten gaan dat de nieuwe Call of Duty wordt gepresenteerd, tezamen met een nieuwe UFC en FIFA 14. Gaan ze ook nog first-party games laten zien? Wij weten het niet. Wat verwachten jullie van deze presentatie? Gaan we de console zien en welke games kunnen we straks bewonderen? Laat het ons weten in de comments en vergeet vanavond vooral niet mee te twitteren met #gkxbox!

De Xbox Reveal op de Gamekings redactie

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch