Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Xbox One komt in september naar Nederland

Gamekings Redactie 18/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zover: we weten wanneer de Xbox One officieel naar Nederland komt! Dat is heel tof natuurlijk. We moeten nog wel even wachten op de Xbox One, want de heuglijke gebeurtenis zal pas in september gaan plaatsvinden. Over dit soort nieuws hebben we natuurlijk wel wat te melden en daarom hebben we Pascal, Dennis en Boris gevraagd wat zij ervan vinden dat we ons binnenkort eindelijk bij de rest van de landen mogen voegen die officieel aan de slag kunnen met de Xbox One. Voor Pascal was het overigens een grote verrassing, want hij was bijna vergeten dat er überhaupt een nieuwe Xbox was. Wat de rest hierover te zeggen heeft, check je in ‘Gamekings Extra: De Xbox One komt in september naar Nederland’.

Hier op de redactie hebben we er stiekem al een tijdje eentje staan, aangezien er natuurlijk toch games gespeeld moeten worden. Toch zou het fijn zijn als we er ook eentje voor thuis kunnen kopen om op te spelen. Daarnaast had je natuurlijk ook naar Duitsland kunnen gaan om een Xbox One te halen, al moet je het dan wel zonder Nederlandstalige menu’s stellen. Voor Boris was dat niet zo’n probleem, maar Dennis heeft toch liever z’n menu’s in z’n moerstaal. De exacte datum zullen we trouwens pas in april horen van Microsoft, maar we weten in ieder geval welke maand het gaat worden.

Heb jij de nieuwste console van Microsoft al lang staan of wacht je op de officiële release in Nederland? Of heb je het wachten misschien opgegeven en heb je een PlayStation 4 gekocht? Wat Boris, Dennis en Pascal vinden van het feit dat de Xbox One pas in september in Nederland verschijnt, hoor je in ‘Gamekings Extra: De Xbox One komt in september naar Nederland’.

Gamekings Extra: De Xbox One komt in september naar Nederland

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch