Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De voorlopig laatste ‘ik kijk #Gamekings’-winnaars

Gamekings Redactie 14/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ondertussen al even geleden dat we een ‘ik kijk #Gamekings’-winnaar uitgekozen hebben, vandaar dat wij er dan vandaag ook meerdere doen. Super leuk natuurlijk, want dat betekent dat je meer kans maakt dan normaal om uitgekozen te worden door onze vakkundige jury. Vandaag zal deze bestaan uit Pascal en Vasco. We begrijpen dat iedereen Gamekings kijkt op de maandagavond, dus zoals jullie begrijpen zijn er dan ook flink wat inzendingen. We hopen toch nu het seizoen ten einde loopt dat bijna iedereen die meedeed een keer gewonnen heeft. Je ziet het in ‘Gamekings Extra: De voorlopig laatste ‘ik kijk #Gamekings’-winnaars’.

We willen overigens iedereen bedanken die zijn best heeft gedaan om een foto te tweeten. Het heeft ons veel plezier opgeleverd, want af en toe zaten er echt hele gekke foto’s tussen. Maar zo nu en dan kwam er ook een artistieke foto voorbij of zelfs een hele gedurfde. Geloof ons, die werden heel erg gewaardeerd. Sommige mensen gingen ook los in Photoshop en dit resulteerde af en toe in hele mooie dingen, maar ook in dingen die het daglicht eigenlijk nooit hadden mogen aanschouwen. Al met al zijn we erg tevreden met je inzet. Dankjewel!

We snappen dat jullie maar al te graag willen weten wie er de laatste winnaars zijn van het ‘ik kijk #Gamekings’-shirt, dus check snel de video om er achter te komen of jij gewonnen hebt. Je mag dan natuurlijk ook een foto sturen waarop jij het t-shirt draagt. Dat is sowieso altijd super wreed!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch