Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De vijfde winnaar van het ik kijk #Gamekings T-Shirt

Gamekings Redactie 07/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hele week kan je hem nog zien op MTV, de vijfde aflevering van Gamekings, waarin Martin naar L.A. afreist om de Call of Duty Championship 2013 bij te wonen. Naar aanleiding van die aflevering is er lekker getweet met #Gamekings en daarom maken Skate en JJ de vijfde winnaar van het ik kijk #Gamekings T-Shirt bekend.

De redactie van Gamekings is inmiddels bedreven in het jureren van foto’s en nu moet er wel bij gezegd worden dat het winnen van het ‘ik kijk #Gamekigns T-shirt’ niet meer zo makkelijk is als voorheen. Buiten het feit dat de jury elke week strenger wordt en hogere eisen stelt, wisselt deze ook nog eens een keer elke week.

Ditmaal hebben Skate en JJ plaatsgenomen en maken meteen korte metten met spelfouten en verbasteringen van woorden. De heren schrijven al jaren lang over games en zijn dus niet gediend van deze slordigheidjes. Ook de biertjes in de hand en de ongezonde chippies krijgen een kritische kanttekening.

Er is lang over gedebatteerd, maar na een uitvoerige voorselectie zijn er 30 foto’s die in de running zijn voor het winnen van het oh zo begeerde en uiterst exclusieve shirt. Alhoewel, het zijn niet allemaal foto’s. Er is namelijk iemand zo creatief geweest om een gif bestand te maken op de manier waarop hij Gamekings kijkt. Dit wordt uiteraard alleen maar toegejuicht hier op de redactie.

Het kaf wordt van het koren gescheiden door Skate en JJ, die de vijfde winnaar van het ik kijk #Gamekings T-Shirt bekend gaan maken en misschien ben jij dat wel.

De vijfde winnaar van het ik kijk #Gamekings T-Shirt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch