Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De vierde winnaar van het ik kijk #Gamekings t-shirt

Gamekings Redactie 03/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe kans. Afgelopen maandag was de nieuwste aflevering van Gamekings op MTV (welke natuurlijk de hele week herhaald wordt), waarbij jullie de kans hebben gehad een toffe, grappige, creatieve foto te maken om ons te laten zien hoe jij Gamekings kijkt. Zo maak je natuurlijk kans om een van onze super limited t-shirts te winnen. Vandaag hebben Jelle en Martin een selectie gemaakt van foto’s om de vierde winnaar van het ik kijk #gamekings t-shirt uit te kiezen. Ondersteund door een stinkende Sjon de sloper en wat herrie op de redactie, is het dan toch gelukt.

Het was goed om te zien dat jullie ondanks Koninginnenacht toch de tijd hebben genomen om de aflevering te checken en ons een foto toe te sturen! We hebben nog een aantal t-shirts op de redactie liggen die wachten op een creatieve eigenaar dus schroom niet om ook de volgende keer mee te doen met de wedstrijd en wie weet wordt jouw foto uitgekozen. Een tip: de huiskamerfoto’s kennen we intussen wel. We vinden het tof om persoonlijke foto’s te zien. Laat zien hoe blij je bent met het kijken van Gamekings of met de hoeveelheid maten je de aflevering aan het checken bent! Op die manier maak je natuurlijk veel meer kans op zo’n dik t-shirt.

Kijk dus aankomende maandag om 22:30 naar de nieuwe aflevering vanuit Amerika waar 1.000.000 dollar werd uitgereikt aan de winnaar van het Call of Duty: Black Ops 2 kampioenschap.

Gamekings Extra: ik kijk #gamekings t-shirt, Gamekings, MTV

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch