Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De verjaardag van Twitter

Gamekings Redactie 15/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag precies acht jaar geleden werd het social media netwerk Twtr gestart. Hoewel het netwerk aanvankelijk vrij onbekend bleef, is het vandaag de dag uitgegroeid tot het op een na grootste social media netwerk ter wereld. Wij kennen Twtr anno 2014 niet anders dan Twitter. Zoals je weet, tweet de redactie ook volop. Dat is de perfecte reden om Dennis naar zijn Twitter-ervaringen te vragen. Ook Skate is vandaag aanwezig op de redactie. Terwijl Dennis aan hem gerichte tweets voorleest over EA Sports UFC, gaat Skate een discussie met hem aan. Waar deze discussie over gaat, check je allemaal in deze ‘Gamekings Extra: De verjaardag van Twitter’.

Hoewel Dennis regelmatig Twitter gebruikt, heeft hij nog geen idee dat het social media netwerk vandaag de dag al acht jaar bestaat. Gelukkig voor Dennis en Twitter was er een oplettende stagiair die het nieuws aan Dennis liet weten. Wel was het de afgelopen drie weken relatief stil op de timeline van Dennis’ Twitter-account. Dit kwam doordat hij drie weken bier aan het drinken was en van het zomerweer aan het genieten was op zijn welverdiende vakantie. Inmiddels is hij terug en goed uitgerust om de draad meteen op te pakken.

Ondanks zijn vakantie werd er natuurlijk wel volop naar Dennis getweet; onder andere over het afgelopen WK voetbal in BraziliĆ«, maar ook over de nieuwe EA Sports UFC. Dennis kreeg namelijk een tweet van een trouwe kijker met daarin de vraag: welke game hij aan zou kunnen schaffen als alternatief voor EA Sports UFC? Deze zou namelijk erg tegenvallen. Onze Dennis vindt de game nog wel meevallen, maar Skate denkt daar heel anders over. De twee heren gaan dan ook de discussie aan in deze Gamekings Extra, niet alleen over UFC maar ook over Oranje en het WK voetbal. Ben jij ook zo benieuwd waar deze discussie toe leidt? Check dan razendsnel deze ‘Gamekings Extra: De verjaardag van Twitter’.
Gamekings Extra: Dennis en Skate over Twitter en UFC

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch