Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Unity Workshop prijs is binnen!

Gamekings Redactie 26/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele weken geleden hebben Vasco en Mike je getrakteerd op een meerdelige cursus van Unity. Vijf weken lang dropten Vasco en Mike leerzame items, waarin duidelijk werd hoe je door middel van Unity je eigen game kan maken. De heren begonnen simpel met een Flappy Bird kloon en bouwde vanaf toen elke week een ander gameconcept. Van Flappy Bird was het een kleine stap naar Angry Birds. Stap voor stap legden Vasco en Mike de lat steeds iets hoger. In het laatste Unity Workhop item hebben de mannen zelfs een first-person shooter gemaakt. Naast deze wekelijkse items trakteerde Vasco je ook nog eens op uitgebreide tutorials via ons Gamekings Extra Youtube-kanaal. In deze tutorials legde Vasco stap voor stap uit hoe zij de game opbouwden. Na het volgen van deze items van Vasco en Mike, en de Youtube-tutorials zou je in staat moeten zijn om je eigen game te maken. Vorige week was de deadline en dat deed je natuurlijk niet voor niks. Goed nieuws voor de aankomende winnaar, want de Unity Workshop prijs is binnen!

Zoals inmiddels misschien wel bekend is, wordt de beste en meest creatieve game beloont met een brute Alienware 17 laptop. Het gaat hier om een 17 inch model voorzien van de vetste hardware. Wie er met deze laptop vandoor gaat, laten we nog even open voor de grote onthulling. Ben je benieuwd naar de Alienware 17 laptop? Check dan deze Gamekings Extra.

Op de redactie worden de inzendingen bekeken en beoordeeld, en Vasco kan zijn nieuwsgierigheid niet in bedwang houden wanneer we vandaag een pakketje van Alienware binnenkrijgen. Het blijft bij het uitpakken helaas, want aanstaande donderdag tijdens de Gamekings Studio Live show wordt de gelukkige winnaar bekendgemaakt. De bedenker en ontwikkelaar van het meest originele game concept gaat er dan vandoor met de wrede Alienware 17 laptop. Wil je alvast een kleine sneak-peek van de hoofdprijs? Check deze Gamekings Extra!

Gamekings Extra: de Unity Prijs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch