Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De stagiairs nemen afscheid

Gamekings Redactie 02/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan al het goede komt helaas een einde. Zo ook aan de beste groep stagiairs ooit. Normaliter is het dan tijd om een item te maken rondom de gebeurtenissen van de groep. Maar JJ gaat de huidige groep zo erg missen dat hij nog een laatste afscheid wou nemen. Een kort gesprekje met de stagiairs op hun laatste dag was dan ook het resultaat. Ben jij benieuwd naar de stagiairs en hun verhalen? Dan mag je dit niet missen, want de de stagiairs nemen afscheid.

Waar de originele groep wat groter was, zijn er nog drie die-hard stagiairs op kantoor. Dit alles ondanks de tropische temperaturen. We beginnen bij Dennis die achter zijn nogal bijzondere PC zit. Je kent de PC’s met één scherm en waarschijnlijk ken je ook de PC’s met twee schermen, maar deze jongen heeft gewoon drie schermen om op te werken. Ging hij daar ook harder van werken? Mede-stagiair Marvin vindt van niet en maakt dit duidelijk door de term: “Lamlul”.

Daarbij komen we aan bij de tweede stagiair. Het was even zoeken, want hij zat niet op zijn plek, maar we konden hem natuurlijk niet overslaan. De tweede stagiair is Marvin. Waar hij begon met een slechte start, namelijk op de plek waar menig stagiair het niet vol heeft weten te houden, heeft hij het maar liefst negen maanden volgehouden. Alsof dat niet genoeg is, heeft hij zelfs een heel wreed stage-item gemaakt waarin hij de presentatoren heeft omgetoverd tot hun favoriete gamepersonage. Ruben komt ook nog eventjes aan het woord. Dat is de jongen die extreem veel geluk heeft gehad met de planning en maar liefste drie keer naar het buitenland mocht. Ook geeft hij aan waar hij trots op is in zijn stageperiode en waar hij naar uitkijkt. Tenslotte vraagt hij aandacht voor de stagiairs die niet aanwezig zijn. Kevin en Sanne waren er vandaag dan wel niet, maar zijn nog altijd part of the team.

Na vandaag zit het er op voor deze lichting. Een lichting die veel geleerd heeft en heel trots zijn op de opgedane ervaringen, maar het is vandaag voorlopig de laatste keer dat ze hun stappen zetten in de Blammo-headquarters. Helaas is het na een lange tijd dus zover, de stagiairs nemen afscheid.

Gamekings Extra: De stagiairs nemen afscheid

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch