Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Roestige Specht komt even buurten

Gamekings Redactie 23/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je rustig een promo voor een technofeestje aan het kijken, waarin een naakte Seth Troxler een banaan vast heeft en aan het genieten is van een glaasje wijn, hebben we zomaar hooggeëerd bezoek vandaag bij Gamekings! Maar eerst barst nog even de discussie los over wat, volgens een gering aantal personen, de beste game van het jaar gaat worden: Saint’s Row IV. Maar goed, hooggeëerd bezoek dus. Velen van jullie weten dat Martin de bijnaam de Jonge Mus met zich meedraagt, maar wat sommigen misschien niet weten is hoe hij aan deze bijnaam komt. Welnu, die vraag wordt vandaag door Martin zelf beantwoord en daarvoor heeft hij een zeer praktisch voorbeeld, want de Roestige Specht komt even buurten.

Rogier was jarenlang actief bij Gamekings en na lange tijd in het buitenland te hebben gebivakkeerd, heeft hij besloten dat het tijd is om in Amsterdam te komen wonen. De Jonge Mus kon zijn geluk niet meer op en maakte gelijk, met ijdele hoop, de aankondiging dat Rogier bij Gamekings aan de slag gaat. De oude Specht wist echter van niets en liet het een beetje op zijn beloop. Daarentegen moest hij het even over de afgelopen E3 hebben.

Voor de mensen die al jarenlang roepen waar Rogier toch blijft, kunnen in dit item even nostalgie opdoen. Of dat deze terugkeer van de Roestige Specht voor lange tijd zal zijn, of dat deze vertoning voor de camera eenmalig is geweest moet nog blijken. Wat we wel weten is dat De Roestige Specht even komt buurten op een van de warmste dagen van het jaar.

Gamekings Extra: De Roestige Specht komt even buurten

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch