Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie weet het even niet meer

Gamekings Redactie 09/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dominique heeft een brandende vraag voor David, maar al snel raken de heren afgeleid en daarbij de gehele Gamekings-redactie. Na de lange dagen van de E3 2014 zijn de mannen hard aan het werk gegaan in eigen land en inmiddels zijn ze misschien een beetje toe aan vakantie. Als ware pro’s zetten ze door, zelfs met de druk van een camera. Jelle, David en Dominique bespreken, discussiëren, lachen en hebben honger in de ‘Gamekings Extra: De redactie weet het even niet meer’.

We hebben er allemaal weleens last van, zo’n inspiratieloze regendag waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Als Nederlanders kunnen we daar – naast gezeik met de trein – behoorlijk goed over zeuren. Buiten is er weinig van de zomer terug te vinden, maar hier op de redactie is daar geen sprake van. David is zoals altijd het zonnetje in huis en geeft ons zijn visie op zijn persoonlijke comedyseries, waar wij tot op heden geen idee van hadden. Jelle, David en Dominique proberen en bespreken small talk, small talkers, hoe goed zij de ongeschreven regels van het small talken begrijpen en of zich hier überhaupt aan houden.

Van dit soort discussies krijgt Jelle maar één ding en dat is…. HONGER! Als echte gentlemen delegeren de diva’s de taak om voedsel te halen, want op een lege maag kun je niet werken. Je zou zeggen een doodnormale dag op de Gamekings-redactie, maar zelfs de besten onder ons krijgen wel eens last van een writer’s block en in dit geval weten de mannen zich als echte experts te herstellen en deze woensdagmiddag-dip goed af te ronden.

Heb jij weleens inspiratie uit je tenen moeten trekken? Check hier wat je in het vervolg unt doen tegen inspiratieloze dagen. Je wilt het niet missen, dus check het in deze ‘Gamekings Extra: De redactie weet het even niet meer’!
Gamekings Extra: De redactie weet het even niet meer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch