Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie speelt Destiny

Gamekings Redactie 09/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag 9 september 2014. De dag is aangebroken dat Destiny eindelijk in de schappen ligt, of wellicht zelfs op jouw deurmat als je hem had gepreorderd. In deze Gamekings Extra spreken de shooter-veteranen Boris, Jelle en JJ over de Destiny-lancering.

JJ, nadaag op de redactie voor een nieuwe De Kwestie, pakt de game controller op en begint met Destiny. Heeft JJ naar deze titel uitgekeken, of kan hij zich beter vermaken met de Fifa 15 demo en een koud biertje? Wellicht dat hij zich hier later over uitspreekt. Boris heeft de Destiny Beta al gespeeld en wist dus wat hem te wachten stond. Dit hield hem uiteraard niet tegen om Destiny aan te slingeren en te kijken hoe de volledige game is geworden. Ook Jelle speelt het, net als JJ, live voor de camera en maakt een aantal brute kills speciaal voor jouw genot!

Vandaag, op de vertrouwde Gamekings-bank, werden dus de eerste kills gemaakt in de Playstation 4-versie van Destiny. Wat hun eerste reactie is, hoor je in de nieuwe ‘Gamekings Extra: De redactie speelt Destiny’! Dit wil je toch niet missen?

20140909_Extra

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch