Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie speelt Check-in, Knock-out

Gamekings Redactie 23/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag zag je de announcement trailer van de nieuwste game van Lionade al in de nieuwssectie op Gamekings.tv, Check-in, Knock out. Als je van 8-bit houdt en het leuk vindt om een virtueel hotel onveilig te maken, is deze game misschien wel wat voor jou. De Gamekings-heren op de redactie zijn achter de PC van Dominique gekropen om de 8-bit game uit te proberen in deze ‘Gamekings Extra: De redactie speelt Check-in, Knock-out’.

Waar de meeste mensen op een zonnige dag genieten van het weer in met chloor gevulde zwembaden, groen gekleurde parkjes en met kindergeschreeuw omringde stranden, gaat het er hier op de redactie heel anders aan toe. Dennis, Dominique, David en Vasco hebben geen tijd voor zomerse ongein en zijn die-hard aan het gamen. Het gaat er behoorlijk hard aan toe. Zo ownen, killen en bombarderen de mannen elkaar het hotel uit in 8-bit in de game Check-in, Knock-out. Zoals altijd kunnen de heren behoorlijk fanatiek worden als het gaat om gamen en dat is ook deze keer niet anders. Heb jij zin om gehakt te maken van je mede hotelgasten in deze wrede game? Lionade Studio komt van Nederlandse bodem en Check-in, Knock-out is de eerste game die de studio maakt. Dennis, Dominique en Vasco zijn erg te spreken over de game en maken daarom tijd in een enorm druk rooster om deze game te spelen. In Check-in, Knock-out gooi je stukken hotel naar je mede hotelgasten , oftewel je tegenspelers, en zet je het hotel op die manier op stelten. Vet lachen dus!

Hoe spendeer jij de zomerdagen? Dennis, Dominique, David en Vasco zijn bleekjes met een gamegerelateerde reden en we willen graag van je weten of jij dat ook zal zijn aan het eind van de zomer. Check de mannen in deze ‘Gamekings Extra: De redactie speelt Check-in, Knock-out’ voor een voorproefje op hoe zij de zonnige dagen spenderen.

20142307_GamekingsExtraDennis.Splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch