Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie over hun favoriete muziek

Gamekings Redactie 04/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er wordt al de hele dag muziek gedraaid op de redactie, dus is het tijd om eens even te gaan kijken wat er allemaal op staat. Jelle, Nino en Dominique delen hun favoriete muziek van dit moment met je in ‘Gamekings Extra: De redactie over hun favoriete muziek’.

Nino heeft niet alleen muziek, maar ook een GIFje wat hij je graag wil laten zien. Hij luistert het nieuwe album van Jay-Z waarbij de man in het GIFje heerlijk met zijn ogen aan het spacen is. Als Nino het maar leuk vindt.

Jelle hoeft niet te editen vandaag, dus heeft ook hij tijd om de hele dag lekker muziek te luisteren naast zijn werk. Maar wat heeft hij op staan? Dat verklappen we nog niet, maar het zal je waarschijnlijk nog wel verbazen wat voor nummer er in Jelle’s afspeellijst voorbij komt. Wat hij ook nog even graag wil laten horen, is een hele korte preview van het nieuwste nummer van zijn eigen band. Exclusief! Want nog niemand heeft ‘m mogen horen.

Dominique voegt zich graag bij de groep als het gaat over goede muziek, en wil wel eens weten wat Jelle van Queens of the Stone Age vindt. Deze band kan je gerust de ‘lievelingsband’ van Dominique noemen, maar Jelle heeft daar toch een iets andere mening over, al weet hij sommige nummers wel te waarderen. Nino wil ook nog wel even een nummer van deze band laten horen, zodat ze met z’n drie├źn nog even kunnen napraten.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat nou jouw favoriete muziek is op dit moment, dus laat het weten in de comments en check de favoriete muziek van Nino, Dominique en Jelle in ‘Gamekings Extra: De redactie over hun favoriete muziek’.

Gamekings Extra: De redactie over hun favoriete muziek

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch