Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie over Hack the Brain

Gamekings Redactie 24/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hack the Brain is een uniek event waar drie dagen lang mensen uit verschillende vakgebieden een ‘brain’ gaan proberen te hacken. De bedoeling is gedachtes, ideeën, et cetera in een paar hersenen te plaatsen of ze er juist uit te halen. Ook gaan de deelnemers proberen een aantal hersenen aan elkaar te linken om zo een stel super hersenen te maken. Dit event zal vanaf vrijdag 25 april tot zondag 27 april in de Waag Society in Amsterdam plaatsvinden. Op zondag de 27ste komen de deelnemers met hun resultaten en is het hen hopelijk gelukt om hersenen te hacken. Er kan overigens nog ingeschreven worden voor dit event. Op Hackthebrain.nl kunnen alle hackers zich aanmelden voor twaalf uur vanavond (24 april). De mannen op de redactie hebben dit ook vernomen en gaan Vasco erop uit sturen. Ze vertellen je er meer over in deze ‘Gamekings Extra: De redactie over Hack the Brain’.

Dennis, Dominique en Jelle proberen je in deze Gamekings Extra uit te leggen wat Hack the Brain nou precies is. Het kost alleen iets meer moeite dan verwacht. Jelle, die in een “Asian” squat zit, heeft namelijk geen flauw idee waar Dennis en Dominique het nou over hebben. Lukt het ze de juiste brainwave bij Jelle te stimuleren? Check dan deze lekker rommelige ‘Gamekings Extra: De redactie over Hack the Brain’. Misschien moeten ze dit gewoon aan Vasco overlaten.

Er zullen op Hack the Brain ook gastsprekers aanwezig zijn: Arnon Grunberg, Victor Lamme, Peter Desain en Peter Werkhoven geven lezingen en houden discussies. Al deze heren zijn gespecialiseerd op het gebied van hacken, wetenschap of tech. Bij dit event gaan zij uitzoeken in hoeverre dit alles mogelijk is. Onze eigen tech-guy Vasco zal dus ook aanwezig zijn, om deze bijzondere uitdaging bij te wonen. Ben jij net als Vasco geïnteresseerd in techniek, hacken of wetenschap in het algemeen, mis dan dit uitzonderlijke event niet.
Gamekings Extra: De redactie over Hack the Brain

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch