Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie over de voorselectie van het WK

Shelly van Seventer 13/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het WK zit er aan te komen en Dominique, Dennis en stagiair Dylan zitten de persconferentie van Louis van Gaal te bekijken. De mannen hebben het in deze Gamekings Extra over de voorselectie en de persconferentie van Louis van Gaal. Ze zijn in de veronderstelling dat de voorselectie bekend wordt namelijk. Verder besluit Dennis om een rondje te maken op de redactie om te kijken of we een beetje vertrouwen hebben in oranje op het aankomende WK. Wil jij weten hoe wij hier op de redactie denken over het WK en of we nog wel een beetje vertrouwen hebben in Nederland. Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: De redactie over de voorselectie van het WK’.

Dennis, Dominique en Dylan hoopten eigenlijk dat de voorselectie van Nederland bekend zou worden gemaakt, maar helaas moeten we daar nog even op wachten tot vanavond. Daarnaast lijkt het erop dat Louis helemaal niks interessants te melden heeft in deze persconferentie en alleen maar loopt te zeuren op de pers. Daarom vragen Dennis en Dominique zich af waar deze persconferentie nou eigenlijk goed voor is, als we toch nog moeten wachten totdat de selectie bekend wordt gemaakt. Nederland begint de groepsfase dit jaar tegen Spanje, Australië en Chili, maar maken we eigenlijk wel een kans in deze lastige groepsfase? Dennis maakt een rondje over de redactie om te kijken of de Oranjekoorts al een beetje is aangewakkerd, maar als snel blijkt dat we het fiasco van twee jaar geleden waar Nederland werd uitgeschakeld in de groepsfase nog helemaal niet vergeten zijn.

Ben jij benieuwd wat de mannen de melden hebben over de persconferentie van Louis van Gaal, de voorselectie van Oranje en hoe we onze kansen inschatten? Kijk dan deze Gamekings Extra. Denk jij dat Nederland kans maakt in Brazilië? Laat het achter in de comments, maar check nu eerst deze ‘Gamekings Extra: De redactie over de voorselectie van het WK’.

Gamekings Extra: De redactie over de voorselectie van het WK

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch