Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie maakt kennis met de Manus Machinae

Gamekings Redactie 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een oud stagiair van Blammo, Bob, kwam toevallig afgelopen week langs op de redactie om hun zijn nieuwste project te showen, genaamd de Manus Machinae. Manus Machinae zijn twee handschoenen die samenwerken met de Oculus Rift. Door middel van je handen op een bepaalde manier te bewegen, kun je jezelf makkelijk door de wereld heen manoeuvreren en dingen doen die je voorheen nog niet kon met de Oculus. Ben jij nou benieuwd hoe dit allemaal werkt of wil je gewoon de redactie als een T. Rex zien zitten? Check dan hier ‘Gamekings Extra: De redactie maakt kennis met de Manus Machinae’.

De naam Manus Machinae bestaat uit twee Latijnse woorden. De eerste, Manus, betekent hand en de tweede, Machinae, betekent letterlijk machine. Het zijn met andere woorden de handen van de machine. De Manus Machinae leent zich perfect voor een natuurlijke besturing met VR. Het is een stuk handiger dan een muis of misschien zelfs wel met een controller. Stel je eens voor dat je met een Oculus Rift rondloopt in Skyrim en jij met alleen maar een paar simpele handbewegingen je vijanden kan neerhalen. Nog heel even en dan hebben wel allemaal eindelijk die holodeck uit Star Trek thuis of in ieder geval de Manus Machinae.

De mannen van de Manus Machinae zijn net een Kickstarter begonnen waarmee zij 100.000 euro willen ophalen. Hiermee willen zij deze gadget maken dat voor de algemene gamer ook beschikbaar is. Als je meer over dit toffe project wil weten, dan kan je hen volgen op Twitter of Facebook. De Manus Machinae zit natuurlijk nog in een hele vroege ontwikkelingsfase, maar er zit zeker veel potentie in als we de mannen van de redactie mogen geloven. Hopelijk horen wij en jij snel meer over dit zeer toffe en vooral unieke project. Check alleen eerst even deze ‘Gamekings Extra: De redactie maakt kennis met de Manus Machinae’.

Gamekings Extra: De redactie maakt kennis met de Manus Machinae

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch