Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie kijkt de Anchorman 2-trailer

Gamekings Redactie 24/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anchorman. Wie die film nog niet gezien heeft, moet eigenlijk nu stoppen met lezen en direct beginnen aan een van de grappigste films ooit, als we Jelle mogen geloven. Er is een nieuwe trailer verschenen van Anchorman 2 en natuurlijk moeten we die gezellig met z’n allen bekijken hier op de redactie. Met ons is ook Merijn, volgens Dennis de beste regisseur van Nederland. Jullie kennen hem wellicht van MasterMovies of BaklapTV. Hij zal, net als Jelle en Dennis, zijn ongezouten mening geven over deze trailer. Je ziet het allemaal in deze ‘Gamekings Extra: De redactie kijkt de Anchorman 2-trailer’.

Jelle is dus groot fan en dat komt maar door één ding: hij moest namelijk echt lachen bij Anchorman. Dat is iets wat we steeds minder doen eigenlijk: echt lachen om een film. Daarom is Jelle ook helemaal door het dolle heen dat zijn favoriete komedie een vervolg gaat krijgen. Toch blijft het natuurlijk spannend, want meestal is het tweede deel minder dan het origineel. Maar goed, laten we niet te snel oordelen en eerst maar even kijken hoe de trailer valt bij onze Jelle en Dennis.

De film komt overigens bij ons pas in 2014 uit, op 13 februari om precies te zijn. Het wordt dus een van de films die je in het nieuwe jaar meteen kunt gaan zien. Na alle grote bioscoopfilms van het najaar kun dus je waarschijnlijk wel een ongegeneerde lachfilm gebruiken. Jelle gaat in ieder geval naar Anchorman 2. Is Anchorman ook een van jouw favorieten? Of laat je deze lekker voorbij schieten?
Gamekings Extra: De redactie kijkt de Anchorman 2 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch