Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie heeft post vanuit Sanctuary

Gamekings Redactie 21/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel hoor, post! Vers vanaf de deurmat wordt het naar de redactie gebracht en valt het pakketje op Dennis zijn bureau. Natuurlijk gaat de detectivemodus van Dennis gelijk aan en begint hij met het inspecteren van het pakketje, ofwel lekker voelen door de papieren bescherming van de envelop. Dit alles is gelukkig niet zonder resultaat en Dennis weet al vrij snel wat er in de envelop zit en slingert enthousiast de stagiaires aan om met de camera op de proppen te komen. Is het iets wreeds? Check ‘Gamekings Extra: De redactie heeft post vanuit Sanctuary’.

Dan komt toch echt het grote moment waar we allemaal op zaten te wachten: de pepernoten liggen in de winkel. Oké, misschien niet dat moment, maar wat Dennis toch uit die envelop haalt doet menig hart sneller kloppen. Meerdere hoesjes worden tevoorschijn gehaald en deze specifieke softwarematige entertainment stimulator is dan ook een zeer gewenst item.

Ondanks dat heeft de gehele Gamekings-redactie en hun entourage pech, want alle items in de envelop gaan rechtstreeks naar jou, de trouwe kijker. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen en het kijken van deze Gamekings Extra video is een onwijs goed begin. Wil je toffe shit? Snel kijken!

Gamekings Extra: De redactie heeft post vanuit Sanctuary

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch