Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie gaat de Surgeon Simulator uitdaging aan

Gamekings Redactie 17/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het Gamekings Extra item van maandag daagde Nino de Gamekings redactie uit om Surgeon Simulator te spelen. Dominique en Martin waren er al direct klaar voor, anderen wisten niet wat zich te wachten stond. De redactie gaat de Surgeon Simulator uitdaging aan vandaag. Check nu wie er het verste komt en wie er het hardste faalt.

Zoals Nino maandag al liet zien, is Surgeon Simulator 2013 een onspeelbare game waarin je verschillende operaties moet verrichten. De uitdaging gaat om een harttransplantatie. Met vijf toetsen op je keyboard bestuur je jouw vingers en met je muis jouw hand, dit klinkt echter makkelijker dan het is. Het is Nino zelf nog niet gelukt om met de onmogelijke controls een patiënt levend de OK uit te rollen. Hij legt vandaag de controls uit aan iedereen die de uitdaging aandurft, maar de beste stuurlui staan natuurlijk aan wal.

Dominique gaf maandag al aan vroeger chirurg te willen worden, vandaag kan hij bewijzen of dit enig kans van slagen zou hebben gehad. JJ speelt niet op een PC en het is daarom een aardige klus om hem aan de operatietafel te laten aanschuiven. Zoals maandag was voorspeld, zijn het JJ en Skate die het hardste schelden, maar wie van de twee scheldt het hardst en komt het verst?  Sommigen doen het beter dan anderen. Daarnaast scheldt de een harder dan de ander, maar iedereen op de redactie gaat de Surgeon Simulator uitdaging aan. We hebben helaas geen winnaar kunnen aanwijzen. Kun jij wel zonder problemen een open hartoperatie uitvoeren? Laat vooral horen hoe jouw skills zijn in Surgeon Simulator.

Gamekings Extra: De redactie gaat de Surgeon Simulator uitdaging aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch