Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie checkt Into the Storm en Hercules

Shelly van Seventer 22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een regenachtige maandag kwam Dennis een nieuwe en toepasselijke filmtrailer tegen, namelijk die van Into The Storm. David en Dominique schuiven aan om de trailer te bekijken. De vraag is natuurlijk of zij net zo enthousiast worden van deze trailer als Dennis. Maar er zijn nog meer trailers, er is namelijk ook niet lang geleden een trailer verschenen van Hercules en ook hier gaan de mannen eens even goed voor zitten. Hoe de heren denken over deze trailers, zie je in deze ‘Gamekings Extra: De redactie checkt Into the Storm en Hercules’.

Na een weekend vol zon zag het er gisteren heel anders uit. De regen komt met bakken uit de lucht en daarom is het het perfecte weer om lekker achter de PC wat filmtrailers te bekijken. En wat is er nou toepasselijker dan om met dit weer een trailer over een storm te kijken? De heren trappen dan ook af met Into The Storm. In deze film zie je hoe een stadje wordt geteisterd door een serie van tornado’s. Waar de meeste mensen op zoek gaan naar een schuilplaats gaan enkele stormjagers achter de storm aan om de verwoestende tornado’s vast te leggen op beeld. We hebben in het verleden al heel wat films over tornado’s gezien, zoals bijvoorbeeld Twister, dus de grote vraag is natuurlijk of deze film wat anders weet te doen. Daarnaast is er ook een trailer van Hercules verschenen en ook deze moet natuurlijk uitgebreid geanalyseerd worden. Hercules die door niemand minder dan Dwayne Johnson (The Rock) wordt gespeeld, is zijn hele familie verloren en zal niet stoppen totdat hij wraak heeft genomen op degene die hier verantwoordelijk voor is.

Of Into the Storm en Hercules films zijn waar we hier op de redactie een beetje naar uit kijken, zie je in deze ‘Gamekings Extra: De redactie checkt Into the Storm en Hercules’. Zijn dit films die jij wilt zien?

Gamekings Extra: De redactie checkt Into the Storm en Hercules

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch