Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie checkt de Sly Cooper Movie Teaser Trailer

Gamekings Redactie 28/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is in de geschiedenis van de media al lang en breed bewezen dat games en films heel vaak een ontzettend slechte combinatie zijn. Het aantal games dat gebaseerd is op een film en niet resulteerde in een drollenbak is heel klein en vice versa zijn goede games gebaseerd op films ook maar op één hand te tellen. Blockade Entertainment en Rainment Entertainment denken het met hun aankomende animatiefilm wel te kunnen en de nieuwsgierigheid is er wat Dennis en Jelle ervan vinden. Ze vertellen het je zelf in ‘Gamekings Extra: De redactie checkt de Sly Cooper Movie Teaser Trailer’.

Gezien het eerste deel uit de Sly Cooper-serie al uit 2002 stamt, is het best een opvallende keuze dat Sony de handen ineen slaat met twee animatiestudio’s om met een film omtrent de geniepige wasbeer te komen. Bijna iedereen die destijds al gamende was, is de leeftijd van twintig al (lang en breed) gepasseerd en de HD-remakes kunnen ook niet genoeg over de toonbank gegaan zijn om wereldwijd alle bioscopen te vullen. Je zou dan ook denken dat de Sly Cooper Movie zich wil richten op iedereen met gevoel voor nostalgie, maar de trailer vertelt iets anders. Het lijkt er namelijk op dat er een jonger publiek aangesproken moet worden.

Dennis en Jelle hebben er ook zo hun mening over, gezien zij natuurlijk ook bekend zijn met de Sly Cooper-serie. Hoe denken zij erover? De beide heren checken met kritische blik de Sly Cooper Movie Trailer, om aan jou te vertellen of zij er enthousiast van worden. Check ‘t hier!

Gamekings Extra: De redactie checkt de Sly Cooper Movie Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch