Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De PS Vita is niet meer verkrijgbaar in Nederland

Gamekings Redactie 14/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanochtend kwam Karim met opmerkelijk nieuws de redactie binnen stampen! De PlayStation Vita van Sony is namelijk niet meer verkrijgbaar in Nederland bij de grotere retailers en zij verwachten ook geen nieuwe levering te krijgen. Karim en Shelly hebben besloten in deze Gamekings Extra dieper te duiken in het hoe en waarom rondom Sony’s handheld.

Sinds de aankondiging in 2010 waren de verwachtingen rondom de PlayStation Vita hooggespannen. De PlayStation Portable, beter bekend als de PSP, was niet het doorslaand succes waar Sony op had gehoopt, maar met de PlayStation Vita hoopte de Japanse elektronica gigant een goede concurrent op de markt te zetten voor de handhelds van Nintendo. De praktijk wees echter iets anders uit. Karim en Shelly bespreken wat er fout is gegaan en tonen één van de zeldzame exemplaren in deze Gamekings Extra!

Wat vind jij van de PlayStation Vita? Heb je er zelf één gekocht, of ben je juist blij dat hij voorgoed verdwijnt van het toneel? Laat het gerust weten in de comments!

Gamekings Extra: De PS Vita is niet meer verkrijgbaar in Nederland

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch