Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De PlayStation 4 is zes miljoen keer verkocht

Gamekings Redactie 04/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag maakte Sony bekend dat de PlayStation 4 inmiddels zes miljoen keer is verkocht. Dit is natuurlijk een zeer goede prestatie van het Japanse bedrijf, want de console is pas verkrijgbaar sinds november 2013. In ruim vier maanden heeft de PlayStation 4 nu bijvoorbeeld al de gehele Wii U ingehaald. Dit is natuurlijk een leuk onderwerp om even over te praten en dat doen Boris, Dennis, Steven, Skate, Melle en Vasco dan ook in deze ‘Gamekings Extra: De PlayStation 4 is zes miljoen keer verkocht’.

In deze Gamekings Extra bespreken de mannen of zij een PlayStation 4 hebben of willen en wanneer zij deze dan gaan halen. Boris en Dennis hebben er al een tijdje een staan, maar bijvoorbeeld Skate vermaakt zich voorlopig nog met zijn Xbox 360 en PlayStation 3. Heeft hij deze mening nog steeds of begint het toch te kriebelen bij hem? Het antwoord op deze vragen hoor en zie je in ‘Gamekings Extra: De PlayStation 4 is zes miljoen keer verkocht’.

Het is vandaag dus aardig druk op de redactie. Dit is natuurlijk erg gezellig, want zo kunnen er veel meningen gedeeld worden over in dit geval de PlayStation 4. Niet iedereen is even enthousiast over het apparaat en de games die er tot nog toe voor zijn verschenen, maar de next-gen console van Sony is in ieder geval erg gewild bij de consument. De PlayStation 4 is zoals gezegd al zes miljoen keer verkocht en alleen daarom is het al de hoogste tijd om even over deze console te praten. Welke meningen Boris, Dennis, Steven, Skate, Melle en Vasco over de PlayStation 4 delen, hoor je in ‘Gamekings Extra: De PlayStation 4 is zes miljoen keer verkocht’.

Gamekings Extra: De PlayStation 4 is zes miljoen keer verkocht

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch