Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De PlayStation 4 staat eindelijk thuis

Gamekings Redactie 02/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft afgelopen vrijdag eindelijk de PlayStation 4 weten te scoren. Boris had hem al een weekje langer thuis staan en natuurlijk zijn we benieuwd wat de heren er dit weekend mee gedaan hebben. Welke game had de voorkeur? En welke game totaal niet? Hadden ze last van problemen met online services of liep het allemaal van een leien dakje? Ook zijn wij erg benieuwd naar jouw eigen ervaringen met de next-gen console van Sony. Check hier wat Dennis en Boris gedaan hebben afgelopen weekend, in deze ‘Gamekings Extra: De PlayStation 4 staat eindelijk thuis’.

Zo komt het PlayStation Plus-abonnement met twee games voor nop, namelijk Resogun en Contrast. Hoe vielen die in de smaak? Natuurlijk blijft het ergens een domper dat we Driveclub niet gelijk kregen, maar goed, je kunt niet alles hebben. We hebben namelijk wel de beschikking tot een toffe voetbalgame, flink wat toffe shooters, een platformgame en natuurlijk een racegame in de vorm van Need For Speed: Rivals. Toch voelt het voor sommigen allemaal nog wat leeg aan. Gelukkig staan er genoeg games in de planning voor de aankomende tijd, dus het komt wel goed.

We mogen ook eigenlijk helemaal niet klagen, want het is wel eens slechter geweest. Zo kan ik me niet herinneren dat de launch van de PlayStation 3 heel sterk was en ik vind toch wel dat Sony het voor elkaar heeft dat er voor iedereen wat leuks tussen zit. En anders komt dat tussen nu en een maand nog wel uit. Laat in de comments weten hoe jouw weekend was met de PlayStation 4!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch