Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De PlayStation 4 poster zoektocht

Gamekings Redactie 21/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Dennis en Boris vanmorgen hun Twitter openden kwamen zij allebei al snel een foto tegen van een Media Markt in Amsterdam waar mogelijk een poster zou hangen met daarop de releasedatum van de PlayStation 4. Deze zou beschikbaar moeten zijn vanaf 13 november. Nieuwsgierig als zij zijn, stapten ze direct in de auto, reden naar de dichtstbijzijnde Media Markt en startten de PlayStation 4 poster zoektocht.

Na de E3 2013 kunnen we met recht zeggen dat Sony een voorsprong heeft op Microsoft. De PlayStation 4 staat op dit moment voor op de Xbox One en Sony deelt nog een extra klap uit als zij de PlayStation 4 een week voor de Xbox One zouden uitbrengen. Daarnaast zou Sony op deze manier ook de spotlights direct op zichzelf plaatsen, nadat Microsoft heeft aangekondigd haar DRM volledig te schrappen.

Toen de berichten naar buiten kwamen, wilde de hele redactie meteen weten of het wel waar was. Hangt er echt een PlayStation 4 poster bij de Media Markt en is deze poster wel echt of niet? We zaten al klaar met de telefoon om te checken hoe het in elkaar zat, maar toen besloten we dat het veel toffer is om op onderzoek uit te gaan. Dennis en Boris gingen daarom op een speurtocht naar de vermeende poster.

De PlayStation 4 poster zoektocht van Dennis en Boris was gelukkig niet voor niks, zij hebben wat mooie informatie gevonden en delen deze nu met jou. Check in dit item hoe het verhaal van de PlayStation 4 poster nou precies in elkaar steekt.

De PlayStation 4 poster zoektocht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch