Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De overname van Oculus Rift door Facebook

Gamekings Redactie 26/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is teleurgesteld in de ontwikkelaars van Oculus Rift en dat is nog zacht uitgedrukt. De bedenkers van het Kickstarter-project Oculus Rift zijn namelijk gevallen voor de miljarden van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg. Terwijl de bedenkers van Oculus Rift Zuckerberg’s geld verbrassen en zich tegoed doen aan tropische cocktails en snelle auto’s op Hawai, is Boris bang dat er niets meer terecht komt van de eens zo veelbelovende Oculus Rift. Wat Boris precies te zeggen heeft over de overname van Oculus Rift, zie je in deze ‘Gamekings Extra: De overname van Oculus Rift door Facebook’.

Ook Dennis deelt zijn bezorgdheid in dit Gamekings Extra item en ziet kansen voor Sony om hun strijd tegen Oculus Rift nu in hun voordeel te beslissen. Sony ontwikkelt namelijk zelf ook een virtual reality-headset, zoals je eerder kon zien in de Brievenmaandag van afgelopen maandag. Hoewel Zuckerberg heeft beloofd om zich niet te gaan bemoeien met het project, nemen de twee heren dit natuurlijk met een korreltje zout. Volgens hen is het slechts een kwestie van tijd voordat de NSA meekijkt door de virtual reality-bril wat je allemaal virtueel uitspookt.

Daarnaast is Boris helemaal zen: hij heeft namelijk de Facebook-app van zijn iPhone verwijderd. Een oase van rust als je het hem vraagt. Ook Dennis kan hier over mee praten, hij vergat gisteren zijn mobiel en dat gaf hem na eerst wat ontwenningsverschijnselen in de trein uiteindelijk een zwaar relaxed gevoel. Er kon hem letterlijk niets gebeuren zonder mobiel in zijn broekzak, want daardoor kan hij natuurlijk niet onderweg lastiggevallen worden. Ben je benieuwd geworden naar de pittige mening van de twee heren over de de Oculus Rift en diens overname door Facebook? Of ben jij je telefoon ook net zo zat als Boris en Dennis? Check dan heel snel ‘Gamekings Extra: De overname van Oculus Rift door Facebook’.

De overname van Oculus Rift door Facebook

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch