Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De oplossing voor katers en broeierig weer

Gamekings Redactie 10/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een hele tijd wisselvallig weer lijkt de zomer dan nu toch echt te zijn aangebroken in ons kikkerlandje. Op de redactie heerste dan ook een broeierige sfeer en het verlies van Oranje vannacht tegen Messi en Co maakt de werksfeer er ook niet beter op. Dominique en Jelle kunnen zich maar niet concentreren op hun werk en daarom zoeken ze naar een oplossing. Nadat ze samen brainstormen over hoe ze het zomerse weer kunnen combineren met hun werkzaamheden binnen op de redactie komen ze al snel met een geniale oplossing: er gaat buiten ‘gewerkt’ worden. Natuurlijk gaat dit niet zomaar. Als Buurman en Buurman bedenken ze op zeer innovatieve wijze een plan om buiten op het balkon in het zonnetje te kunnen gamen. Hoe ze dit aanpakken? Dat check je in deze ‘Gamekings Extra: De oplossing voor katers en broeierig weer’.

Buurman en Buurman kent natuurlijk iedereen. Het programma, een van origine Tsjecho-Slowaakse productie, werd vroeger al uitgezonden op de Nederlandse publieke Omroep. In elk van alle 86 afleveringen klussen beide mannen er graag op los, maar telkens gaat het op hilarische wijze finaal de mist in. Dominique en Jelle zijn uiteraard ook opgegroeid met deze vermakelijke serie en hebben de nodige inspiratie eruit weten te halen om zelf een gaming-setup te bouwen op het Gamekings-balkon. Ook Dominique en Jelle zijn in staat om op inventieve wijze een PlayStation 4 buiten op het balkon te installeren om vervolgens los te gaan met de nieuwe Transformers-game, met een heerlijk pilsje en het zonnetje op hun gezicht. Daarnaast weet Jelle ook nog een oplossing voor de zon op het scherm. A je to!

Ben jij ook oververhit vandaag en nu al bijna klaar met het zomerweer? Of ben je benieuwd hoe je een gaming-setup bouwt om buiten je favoriete games in het zonnetje te kunnen spelen? Check dan snel deze broeierige ‘Gamekings Extra: De oplossing voor katers en broeierig weer’.
Gamekings Extra: De oplossing voor katers en broeierig weer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch