Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Olympische Spelen in Sotsji

Gamekings Redactie 10/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend zijn de Olympische Spelen van start gegaan. Dat hoeven wij je natuurlijk niet vertellen, want alles en iedereen in de media is er druk mee bezig. De vraag die dan ook rijst hier op de redactie is de volgende: Moeten wij ons druk maken over de Olympische Spelen? Thijs trof toevallig Dennis, Pascal en Jelle in de studio aan toen ze het net over de Spelen hadden. De camera werd aan gezet en het gesprek brak los. Zo kwamen er een paar vragen naar boven, zoals: Waar ligt Sotsji eigenlijk? Wat is de tofste sport? Hoeveel gouden plakken gaat Nederland mee naar huis nemen volgens de heren? Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: De Olympische Spelen in Sotsji’.

Er zijn flink wat sporten die uitgevoerd worden tijdens de Olympische Spelen. Zo heb je snowboarden en ijshockey wat er altijd prachtig uitziet, maar ook sporten zoals langlaufen en schansspringen komen voorbij. Het zijn sporten die je niet elke week op televisie ziet en om die reden is het dan ook extra tof om te zien. We kunnen het overigens ook zeer waarderen dat onze Koning bij bijna ieder evenement enthousiast staat mee te juichen. Dat is misschien ook wel het toffe van de Spelen: het hele land voelt zich één op het moment dat er een plakkaat veroverd is.

Dennis, Pascal en Jelle staan te popelen om je meer te vertellen over deze Olympische Winterspelen. Zo hebben Jelle en Pascal ook nog een goed idee. Dit idee vinden ze zelf zo goed, dat je ze over vier jaar ziet meedoen aan de Olympische Winterspelen. Voorlopig zitten Jelle, Pascal en tevens Dennis nog gewoon op de redactie, zoals je kunt zien in ‘Gamekings Extra: De Olympische Spelen in Sotsji’.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch