Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De nieuwe lichting stagiaires

Gamekings Redactie 05/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eens in het halfjaar moeten wij met weemoed onze stagiaires gedag zeggen. Sanne, Ruben, Marvin en Dennis hebben een top stage achter de rug, maar moeten helaas afscheid nemen. Ze hebben hele wrede items afgeleverd die niet alleen jullie, maar ook wij met veel plezier gekeken hebben. Helaas komt aan elk feest een eind en dat eind was vorige week. Na een pilsje, een lach en een traan liepen ze de redactie-deur uit. Rechtstreeks de wijde wereld in… Om plaats te maken voor de nieuwe lichting stagiaires.

Dit keer zonder vrouwelijk schoon, want we hebben nu maar liefst zes mannen tot onze beschikking. Na een loodzware sollicitatie hebben we een nieuw team stagiairs gekozen om ons te ondersteunen met het maken van toffe content. Vandaag zijn Remco, David, Edwin, Cas, Julian, Wesley en Sander uit de startblokken geschoten en als een gek aan het filmen en regisseren geslagen.

Natuurlijk laten wij deze gebeurtenis niet zomaar aan ons voorbij gaan. Dennis pakte even de camera op om samen met Jelle een rondje redactie te doen. De grote vraag is natuurlijk waar de jongens vandaan komen, wat voor school ze doen en of ze er eigenlijk wel zin in hebben. Wij kunnen ze in ieder geval melden dat ze een mooi seizoen tegemoet gaan met de release van de nieuwe consoles van Microsoft en Sony. Ook komen er twee fantastische beurzen aan, namelijk de Gamescom en FirstLook 2013. Ook de game der games maakt zijn opwachting: GTA 5. Wij wensen de jongens succes, en dat zouden jullie ook moeten doen!

De nieuwe lichting stagiaires

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch