Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De laatste Gamekings livestream van Dennis

Shelly van Seventer 29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je eerder al hebt kunnen zien in het interview met de beste man, gaat Dennis weg bij Gamekings. Vandaag is zijn allerlaatste dag op kantoor en dat is natuurlijk een emotioneel moment voor de heren op de redactie. Jelle zet zijn zonnebril alvast op voor het geval dat hij een traantje laat en samen met Dennis, David en Dominique bespreken ze nog wat mooie momenten, bedankt Dennis de community en dwalen de mannen als snel af naar hele andere onderwerpen. Check dus snel deze ‘Gamekings Extra: De laatste Gamekings livestream van Dennis’!

Buiten het feit dat vanmiddag de laatste livestream is met Dennis, is dit natuurlijk ook zijn laatste Gamekings Extra. Gelukkig hebben de heren nog heel wat te bespreken vandaag. Zo heeft Jelle interesse in een vijfdelig beauty pakket, heeft Dominique een afscheidscadeautje gekocht en vertelt Dennis uitgebreid waarom zijn baard opeens veel korter is. Ook hebben ze het nog even over de leukste items van Dennis.

Het is Dennis zijn laatste livestream en daarom mag hij vandaag nog één keer de games voor de livestream uitzoeken. Zoals jullie misschien al weten, heeft Dennis een bijzondere smaak in games en vandaag heeft hij zijn vier favorieten meegenomen. Welke games dit precies zijn, zie je vanmiddag in de livestream. Ga er om 16:00 dus even goed voor zitten en check de aller-, allerlaatste livestream met Dennis op het officiële Gamekings Twitch-kanaal!

Gamekings Extra: De laatste livestream van Dennis

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch