Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De eerste gameplay van Unreal Tournament

Shelly van Seventer 30/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Jelle erachter kwam dat er nieuwe footage was van Unreal Tournament wist hij niet hoe snel hij Dominique er bij moest roepen om een Gamekings Extra op te nemen. In deze Gamekings Extra bekijken Jelle en Dominique de allereerste footage van Unreal Tournament en zie je hun eerste reactie op de footage. Heb jij net zoveel zin in de nieuwe Unreal Tournament als Jelle en wil je de eerste ‘gameplay’ van de game zien. Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: De eerste gameplay van Unreal Tournament’.

Unreal Tournament is een first-person shooter die uitkwam in 1999, ontwikkeld door Epic Games en uitgebracht werd voor de PC en PlayStation 2. Het was mogelijk om zowel singleplayer als multiplayer te spelen in verschillende gamemodes zoals: Team Deathmatch, Capture The Flag, Last Man Standing, Assault en Domination. Na het succes van de eerste Unreal Tournament zijn er nog meer delen uitgekomen. Zo had je Unreal Tournament 2003 en Unreal Tournament 2004. Bijna 15 jaar na het origineel heeft Epic Games een nieuwe Unreal Tournament aangekondigd en in deze Gamekings Extra bekijken Jelle en Dominique de eerste footage. De heren werden gelijk een beetje teleurgesteld, want de footage was niet meer dan een heel vroeg prototype waarin de ontwikkelaars hun eerste potje Team Deathmatch lieten zien met als wapen de welbekende Shock Rifle. De game is nog maar net in ontwikkeling, dus helaas gaat het nog wel even duren voordat we zelf aan de slag kunnen met de nieuwe Unreal Tournament. Er valt nog weinig te zeggen over de game, maar één ding is zeker: Dominique en Jelle kunnen niet wachten om meer te gaan zien van deze game.

Het duurt nog wel even voordat hij uitkomt, maar Jelle en Dominique kunnen al niet wachten tot ze aan de slag kunnen met de nieuwe Unreal Tournament. Wil je weten wat de heren te melden hebben? Kijk dan snel naar deze ‘Gamekings Extra: De eerste gameplay van Unreal Tournament’.
Gamekings Extra: De eerste gameplay van Unreal Tournament

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch