Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De doorloop van Gamekings Studio Live

Gamekings Redactie 15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kon het gisteren al zien in het Gamekings Extra-item, het was en is verdomd rustig op de redactie. Dat heeft een reden, want bijna iedereen is bij Gamekings Studio. Zoals je misschien wel weet, gaat om 18:00 uur het dak eraf. We gaan dan anderhalf uur livestreamen uitzenden met de aller tofste gasten. Dennis en Jelle zijn de hele dag al bezig met het voorbereiden op deze liveshow en het belooft een mooie show te worden. Voordat het zover is, moet er eerst nog een doorloop gedaan worden en die staat op het punt om te beginnen. Toch kan Dennis het niet laten om voor de start alvast een tipje van de sluier op te lichten van de show, hij vertelt je namelijk alvast wie we vanavond te gast hebben. Wil je weten wie er vanavond als gast langskomt bij Gamekings live? Check dan vooral deze ‘Gamekings Extra: De doorloop van Gamekings Studio Live’.

Deze Gamekings Extra geeft je een kijkje achter de schermen van Gamekings Live. Zo hebben we een timeline waarop elke minuut van de show staat aan gegeven. Zo weet Jelle die de regie doet exact wanneer hij van camera kan switchen. Dit klinkt makkelijker dan het is, er zijn altijd wel technische obstakels waar we tegenaan lopen. Om die reden zijn de heren al de hele dag in Gamekings Studio. Er wordt daar hard gerepeteerd en gezorgd dat alles technisch precies zo loopt als we willen. De heren hebben nog een paar uurtjes voor we live gaan, dus er is nog even werk aan de winkel. Neem een kijkje achter de schermen bij Gamekings Studio Live en check deze ‘Gamekings Extra: De doorloop van Gamekings Studio Live’.

Dennis loopt in al zijn goedheid nog even voor je naar boven om de timeline te pakken, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Dit is voor Jelle namelijk het perfecte moment om Dennis’ achtergelaten mobiel te pakken en om Nickelback te liken op Facebook. Wil je weten of het Jelle lukt om ongezien Nickelback te liken? Check dan Gamekings Extra: De doorloop van Gamekings Studio Live.

De doorloop van Gamekings Studio Live

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch