Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Destiny Beta characters vervallen

Gamekings Redactie 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

David is terug van zijn vakantie en praat de redactie bij over zijn game-ervaringen. Dat doet hij samen met Jelle en Dennis over de reeds gesloten beta van Destiny. Je hoopt natuurlijk dat je al jouw vette gadgets en vrijgespeelde wapens mee kunt nemen naar de uiteindelijke game, maar helaas heeft Bungie bevestigd dat dit niet gaat gebeuren. “The vaults have been cleaned out, too”, zoals Bungie het zelf mooi omschrijft. Check wat de redactie hiervan vindt in ‘Gamekings Extra: De Destiny Beta characters vervallen’!

Wat ook leeg is, zijn de magen van de gasten van Gamekings. Dat harde werken op de redactie kost natuurlijk energie, waardoor je goed moet blijven eten. Er is zoveel keuze, wat gaan de gasten eten? Wordt het de oude vertrouwde, maar wel heerlijk verse kibbeling, of toch iets anders? David is fris en fruitig terug van vakantie en heeft zijn eigen eten meegenomen naar de redactie.

Zoals Bungie zelf al aangaf, is deze beta er geweest om de servers te testen en de game nog verder te verbeteren. Er zijn kleine aanpassingen gemaakt, waardoor sommige items zijn toegevoegd en andere zijn verwijderd. En dat allemaal voor jou, de gamer. Maar wees niet getreurd dat jouw voortgang is komen te vervallen. Vanaf 9 september kun je jouw eigen character helemaal maken zoals jij wilt en het volledige Destiny avontuur beleven!Gamekings Extra: De Destiny Beta characters vervallen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch