Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De chaos rondom Einde van de Week Vrijdag

David van Arragon 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat om de hoek, maar zover is het op de redactie nog niet. Zoals je van ons gewend bent, hebben we aan het einde van de week altijd twee zeer geliefde items voor je klaar staan. Melle en Dennis Mons komen langs op de redactie om een kersverse Einde van de Week Vrijdag en een gloednieuwe editie van Filmkings voor je op te nemen, maar hoe gaat dit nou eigenlijk in zijn werk? Check het in deze Gamekings Extra: De chaos rondom Einde van de Week Vrijdag.

Als je zoveel dagelijkse content produceert, gaat er wel eens wat mis in de voorbereiding. Maak je geen zorgen, de items komen natuurlijk gewoon op tijd online te staan. Wij vonden het een goed idee om jou eens een ‘kijkje achter de schermen’ te geven bij het opnemen van bijvoorbeeld een Einde van de Week Vrijdag. Hier gaat namelijk een hoop werk aan vooraf, voordat jij lekker in je luie stoel op de play-knop drukt.

We weten inmiddels dat Melle en Dennis Mons een gouden duo vormen wat betreft hun kennis over de filmwereld. Of ze naast deze voorliefde voor bewegende plaatjes ook zo op een lijn liggen, is nog maar de vraag. Zo’n Einde van de Week Vrijdag is toch wel wat andere koek. Een koek waar Dennis Mons tot nu toe weinig van heeft mogen proeven. Zo is er nieuws, de bekende Top 5 en hebben we een toffe trailer voor je in petto. Of er na al deze voorbereidingen en de Einde van de Week Vrijdag-ontgroening van Dennis Mons een vet item tevoorschijn komt, zie je morgen. Als je echt niet kunt wachten, lichten we hier een stukje van de sluier op in deze Gamekings Extra: Chaos rondom Einde van de Week Vrijdag.

Gamekings Extra: De chaos rondom Einde van de Week Vrijdag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch