Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Bigu PlayStation 3 Super Sale

Gamekings Redactie 15/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Groot feest, de lente is begonnen en dat is voor Bigu een logisch excuus om de Bigu PlayStation 3 Super Sale te starten. Koos van Bigu is op de redactie van Gamekings en hij vertelt je meer over deze PlayStation 3 Super Sale en welke games je zoal kunt verwachten. Het gaat hier om de crème de la crème van de PlayStation 3. Boris heeft al een duidelijk voorkeur voor Rainbow Six Vegas 2, maar hij is erg benieuwd naar wat nou werkelijk de populairste game op de redactie is. Wordt dat The Last of Us, The Elder Scrolls V: Skyrim of toch Rainbow Six Vegas 2? Wil je meer weten over deze Super Sale? Luister dan goed naar Koos en kijk de ‘Gamekings Extra: Bigu PlayStation 3 Super Sale’.

Boris zou Boris niet zijn als ‘ie geen voor de hand liggende grappen zou maken. In dit geval kunnen we helaas niet om de ‘Koos werkeloos’ grappen heen. Dus bereid je voor op een flinke portie Boris meligheid. Daarnaast houdt Boris een korte vragenronde om erachter te komen welke classic PlayStation 3 games het populairst zijn, en aangezien veel presentatoren op trip of weg zijn vraagt Boris het ook aan de hardwerkende stagiairs. Wil je weten welke gezichten er achter de camera staan en vooral welke game nou het populairst is? Check deze Gamekings Extra en kom erachter.

Zoals Koos in het item al aangeeft, is de beste man vandaag jarig. Dus feliciteer deze Bigu man even in de comments. Hij kan wel wat steun gebruiken na alle ‘Koos-grappen’. Bovendien heeft hij wat interessants te melden, dus check deze ‘Gamekings Extra: De Bigu PlayStation 3 Super Sale‘.

Gamekings Extra: De Bigu Playstation 3 Super Sale

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch