Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Conspiracykings Extra

Gamekings Redactie 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Conspiracykings is vandaag live gegaan en daarin had Boris wel een hele interessante complottheorie. Zo zouden wij over 40 jaar een simulatie kunnen nabootsen van het menselijk leven en dat is nog niet eens het bizarre. Nee, de conspiracy is als volgt: Waarom leven we nu dan niet al in een simulatie? Best een freaky idee. Natuurlijk heeft iedereen daar zo zijn mening over. Zo ook de stagiairs hier op de redactie. Zij komen even aan het woord en je krijgt meteen een korte blik achter de schermen van de opnames van Conspiracykings. Je ziet het allemaal in deze ‘Gamekings Extra: Conspiracykings Extra’.

Het is natuurlijk een enge gedachte. Zoals Boris al vertelde, is er ook een onderzoeksteam uit Duitsland die beweert dat als er sprake is van een simulatie, dan zouden we net als in The Sims een barrière moeten tegenkomen. Nu is het die verdomde Duitsers dus gelukt om een barrière te ontdekken. Dat geeft deze theorie natuurlijk een extra boost in geloofwaardigheid. Toch blijft het altijd gissen naar de waarheid.

Wij zijn eigenlijk heel erg benieuwd wat jij vindt van deze theorie en we willen je dan ook vragen om in de comments los te gaan, zodat er lekkere discussie op gang komt. Misschien kunnen we er dan wel samen achter komen of we in een simulatie leven. Bekijk dus ook vooral de eerste Conspiracykings over deze complottheorie om de meningen van Boris en Dennis te aan te horen. Check hier in ieder geval de een kijkje achter de schermen bij de opname en de reacties van een aantal stagiairs.
Gamekings Extra: Conspiracykings Extra

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch