Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Check vanmiddag de Gamescom 2014 Livestream!

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja! Het is bijna zo ver, vandaag begint de Gamescom 2014. De grootste gamebeurs in Europa waar we alleen maar vette games gaan zien. Wij gaan het allemaal livestreamen zodat jij niks hoeft te missen, en je krijgt als eerste de live reactie van Skate en Boris te zien. Dus check vanmiddag de Gamescom 2014 livestream vanaf 13:30!

We beginnen met de voorbeschouwing van de Microsoft persconferentie. Wat gaat Microsoft doen om de Europese markt te veroveren en het gat te dichten met Sony? Wordt de Xbox One iets goedkoper? Krijgen we nieuwe vette titels te zien? Waar blijft Gears of War bijvoorbeeld en hoe zit het nu met Quantum Break? Of komen ze dan toch met een nieuwe Conker-game? Om 14:00 begint de persconferentie van Microsoft zelf, maar wij trappen natuurlijk af om 13:30 met een voorbeschouwing met Skate en Boris.

Na een mooie nabeschouwing van de Microsoft persconferentie gaan we om 18:00 de Gamescom in zijn geheel voorbeschouwen. Deze wordt gevolgd door de voorbeschouwing van de tweede persconferentie, die van Sony. Om 19:00 laten we Sony aan het woord. Wat heeft Sony voor ons in petto? Gaan ze dit jaar toch misschien dan The Last Guardian tonen of krijgen we nu echt de eerste gameplaybeelden van Uncharted 4 te zien? Dit alles sluiten we natuurlijk stijlvol af met nog een nabeschouwing.

Je leest het al, blijf vandaag vanaf 13:30 ingeschakeld op Gamekings.tv of op ons Twitch-kanaal voor de wrede Gamekings Gamescom 2014 Livestream! Sowieso moet je deze week op Gamekings.tv zijn. Waarom? Bekijk het Gamekings Gamescom 2014 programma maar!
Gamekings Extra: Check vanmiddag de Gamescom Livestream om 13:30

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch