Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Call of Duty: Ghosts Hardened Edition

Gamekings Redactie 08/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten dat het nog lang niet kerst is. Maar goed, als je naam Dennis is, dan is het bijna elke dag kerst. Dus vandaag ook. Jawel, hij krijgt altijd van alles binnen die Dennis. Daar worden we allemaal erg jaloers van. Ik zit hier nog niet zo lang en mijn bureau is dus ook nog gewoon helemaal leeg. Ik kan alleen maar dromen dat mijn bureau ooit uitgroeit tot die van Dennis. Vandaag kreeg de beste jongen namelijk wat mooie kledij binnen en er zat ook nog wat bij voor jou. Ja, Dennis kreeg namelijk de Call of Duty: Ghosts Hardened Edition binnen.

Nou is het zo dat er hier heel veel spul binnenkomt. Het ene pakketje nog toffer dan de ander. Iedereen hier op de redactie is daardoor altijd erg benieuwd wat Dennis deze keer binnenkrijgt. Ook vandaag is het zover. Het bureau van Dennis ligt letterlijk vol, waardoor hij niet eens aan het werk kan. Daar zit dus maar een ding op: openmaken die hap! Vandaag zit er dus wat interessants bij voor jou. Drie keer de Call of Duty: Ghosts Hardened Edition die we vandaag bij Einde van de Week Vrijdag weggeven. Check die dus nog even, als je dat nog niet hebt gedaan.

Er zit ook een keer echt wat voor Dennis zelf bij. Dennis moet natuurlijk wel warm de winter doorkomen. Met dit pakketje moet dat dan ook wel lukken. Benieuwd waar mee Dennis deze winter over straat gaat? Check dan deze Gamekings Extra ouwe!
Gamekings Extra: Call of Duty: Ghosts Hardened Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch