Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Call of Duty: Ghosts en de nieuwe Pokémon

Gamekings Redactie 07/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je krijgt een hele drukke Gamekings Extra, met Dennis, Dominique, Jelle, David en ook de enige echte first-person Shelly. Dennis werd namelijk de hele dag lastig gevallen op de redactie met de vraag: Wat gaan we doen met Gamekings Extra? Dus trommelde Dennis de troepen op om samen met hem deze nieuwe Gamekings Extra vorm te geven. Zo hebben zij het onder andere over het nieuws dat Call of Duty: Ghosts de best verkochte game voor de PlayStation 4 en de Xbox One is volgens Activision. Dit is behoorlijk uitzonderlijk gezien het feit dat de game bij de pers en critici niet erg in de smaak viel. Wil je weten wat er nog meer in deze drukke en rommelige Gamekings Extra gezegd wordt, kijk dan snel deze nieuwe ‘Gamekings Extra: Call of Duty: Ghosts en de nieuwe Pokémon’.

Shelly heeft ook belangrijk nieuws voor de echte Pokémon-fans onder ons, er zijn namelijk remakes aangekondigd van Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire. De grootste Pokémon-fan van de redactie, David, was hier niet heel erg van onder de indruk. Ben je benieuwd wat hij en de rest ervan vindt? Kijk dan snel deze splinternieuwe Gamekings Extra.

Je moet morgen zeker niet vergeten dat er vanaf 18:00 uur een nieuwe Gamekings Studio Live show is vanuit Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht, waar jij live bij kunt zijn. Er zullen een aantal gasten bij zijn, maar die geven wij nu nog niet weg. Dus als je de vorige keer gekeken hebt, dan weet je wat je allemaal kunt verwachten en moet je dus zeker kijken morgen naar de nieuwe live-uitzending van Gamekings Studio Live. Voor het allemaal zo ver is, hebben wij nog dit Gamekings Extra-item voor je. Dus druk op die playknop en wordt geïnformeerd over alles wat nu speelt op de redactie. Wat een gezelligheid zeg!
Gamekings Extra: Call of Duty: Ghosts en de nieuwe Pokémon

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch