Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris waarschuwt voor PlayStation 4 internetfraude

Gamekings Redactie 20/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4, wie wilt hem niet? Waarschijnlijk zijn die mensen op één hand te tellen. Vandaar dat de nieuwe console van Sony dan ook overal uitverkocht is, maar geduld is een schone zaak zeggen ze altijd. Toch wordt er vies omgegaan met de kleinschalige leveringen van de PlayStation 4. Internetbarbaren denken namelijk hier hun slaatje uit te slaan. Ze doen alsof zij wel nog PlayStation 4’s leverbaar hebben, je maakt dan netjes het geld over en vervolgens hoor je er nooit meer wat van. Super kut, natuurlijk. Om je een handje te helpen met het voorkomen van zulke problemen heeft Boris een aantal tips voor je. Check ze hier in  ‘Gamekings Extra: Boris waarschuwt voor PlayStation 4 internetfraude’.

Boris weet namelijk als geen ander hoeveel mensen het apparaat willen hebben. Hij snapt dan ook dat het mogelijk is dat iemand uit enthousiasme af en toe te snel doordrukt en het ding bestelt op een minder bekende webshop, puur om het feit dat je hem in huis wilt hebben. Gelukkig komt Boris ook goede tips hoe je een eventuele oplichting kunt voorkomen. Hoe en wat zie je natuurlijk in deze Gamekings Extra. Natuurlijk vinden wij bij Gamekings het erg belangrijk dat iedereen krijgt waar ‘ie voor betaalt en al helemaal als het gaat om een PlayStation 4. Dat de console moeilijk leverbaar is kan al vervelend zijn, maar opgelicht worden is echt compleet zuur.

Wij zijn overigens ook benieuwd naar jullie ervaringen, laat die dus vooral weten in de comments. Ben jij de pineut geworden van een bedrijf die fraudeur blijkt te zijn? Check ‘Gamekings Extra: Boris waarschuwt voor PlayStation 4 internetfraude’ om erachter te komen wat je nu het beste kunt doen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch